Mød den anmelderroste forfatter og blændende foredragsholder Jesper Wung-Sung, når han gæster Broby med sin personlige beretning om en anden tid, et andet menneskesyn og om kærlighed mod alle odds. Beretningen er blevet til romanen ”En anden gren” – en roman som lod vente på sig.

»Det er jo den eneste bog, jeg nogensinde har vidst, at jeg skulle skrive som forfatter.”

 Jesper Wung-Sung står bag bøger for børn, unge og voksne. ”En anden gren” er den autentiske fortælling om forfatterens kinesiske oldefar San, som i 1902 ankommer til København for at blive udstillet i Tivoli for en nysgerrig offentlighed. I folkemængden står danske Ingeborg. Herfra udfoldes en gribende samtidsskildring om kulturforskelle og om kærlighed på trods.

 I et interview til Jyllandsposten i august forklarede Jesper Wung-Sung, at skitserne til romanen har stået i et ringbind i den samme reol i nu 20 år. Hans redaktør opfordrede ham gentagne gange til at skrive fortællingen. Det var dog først, da Wung-Sung passerede de 40 år og pludselig stod midt i en eksistentiel midtvejskrise, at han var klar til at nedfælde fortællingen i roman-form.

Bogen er indstillet til DR Romanprisen 2018, og arrangementet er støttet af Statens Kunstfond. 

Billetter kan købes via www.fmbib.dk eller i døren på dagen.

Source: Det Sker